sobota, 21 maja 2011

KOCMOŁUCH

SKŁADNIKI:
1,5 kg ziemniaków
kg żeberek
0, 5 kg boczku
cebula
sól, pieprz

Ziemniaki obieramy i ścieramy na tarce dodajemy do żeberek i pokrojonej w kostkę cebuli. Boczek kroimy na kawałki , przysmażamy i dodajemy do pozostałych składników. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Pieczemy na brytfance 1, 5 godz. w temp. 170 C.

4 komentarze:

  1. KOCMOŁUCH RZĄDZI ! JEAAAH , KTO LUBI KOCMOŁUCHA ?

    OdpowiedzUsuń
  2. 25 year-old Help Desk Operator Harlie Babonau, hailing from Swan Lake enjoys watching movies like "Sea Hawk, The" and Cabaret. Took a trip to Strasbourg – Grande île and drives a McLaren F1. moja firma

    OdpowiedzUsuń
  3. Makłowicz zRadomia22 stycznia 2025 10:58

    W następnej odsłonie naszego bloga pokażę wam przepis na oblecha.

    OdpowiedzUsuń